Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Плакати и щампи океана цитат скандинавски изкуство плакат скандинавски декор стенни картина за хола евтини стени на изкуството, платно за печат

Плакати и щампи океана цитат скандинавски изкуство плакат скандинавски декор стенни картина за хола евтини стени на изкуството, платно за печат

BGN 11.00
BGN 11.20
 

Налично
Налично


Ние предлагаме висококачествени картини, ръчно рисувани с маслени бои и щампи giclee. Моля, свържете се с нас за всеки потребител поръчки. Ние гарантираме качество!
Внесеното споразумение за размера : ширина x височина. Понякога ни трябва да промените размера и изрязване на изображение за да отпечатате го за различни размери . Ние гарантираме най-добрите резултати. Ако вашият поисканият размер на не е посочена, моля свържете се с нас за да получите индивидуална поръчка. Занаят : печат giclee, цветовете запазват повече от 70 години, без избледняване състояние : чисто нов, високо качество на доставка : сплескани хартиен тръба. Безплатна доставка по целия свят среда : печат giclee върху платно доставка : изпращаме в рамките на 5 дни. Рамка / участък : без рамка / без стрии, * безопасно за доставка, моля потърсете местния фреймера за рамката на изпращача : ние използваме въздушна поща стълб на Китай, стандартна доставка Ali Express или e Packet като изпращача. Това обикновено отнема около 15-30 дни в САЩ, Канада, Европа и Австралия. За Русия, Бразилия и други южноамерикански страни, това ще отнеме около 20-40 дни.
Лесно можете да намерите на обхвата на тези размери на пазара. Ние предлагаме същия вид щампи, които много добре са подходящи за тези рамам, ще облекчи живота ви!
- Доставка и обработка-когато изпратите печат, след като ще си плаща? Ако печат има в наличност, ние ще изпратим в рамките на 1-3 дни. Ако го няма в наличност, ние ще го доставим в рамките на 3-5 дни. За търговци на едро големи поръчки, това ще отнеме повече време. А какво ще кажете за опаковка и доставка? Вашият отпечатък ще бъде затънал в лека пластмаса, свит и след това поставен в много солидна транспортировочную на тръбата за защита. Ние използваме въздушна поща стълб кит, стандартна доставка или e Packet като изпращача. Това обикновено отнема около 15-30 дни в САЩ, Канада, Европа и Австралия. За Русия, Бразилия и други южноамерикански страни, това ще отнеме около 20-40 дни. Ние предлагаме и бърза доставка през DHL, UPS, EMS и т.н. Той ще пристигне в повечето страни чрез 3-7 дни. Моля, свържете се с нас за да получите цена на доставка. Има ли някакви международни вносни мита или данъци? Нашата международна доставка е безплатна, но това не включва приложими вносни мита или данъци, които трябва да бъдат платени при влизане в страната на местоназначение. Ако страната на местоназначение, се въвежда вносни мита и / или данъци, клиентът носи отговорност за тяхното изплащане. Добрата новина е, че по-голямата част от нашите клиенти не бива да плащат тези такси, с изключение на тези, които се намират в Италия (понякога) и в Австралия, където някои трябва да плащат такса за карантинную инспекция. Какво ще се случи, ако печат ще бъде повредена, когато ще получа за нея? Или ако отпечатък ще изчезне, преди да стигне до мен? Накратко, ние ще се погрижим за него.

Спецификация

Размер (Инчове):
Стил:
Модерен
Материал:
Платно
Продукти:
Абстрактен
Тип:
Печат Върху Платно
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Рамка:
No
Режим на рамката:
Без рамка
Номер На Модела:
FCA17120601P
търговска марка:
Отлично Запетая
Форма:
Вертикален Правоъгълник
оригинал:
ДА
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Техника:
Боядисване Със Спрей
Техника :
Epson Giclée отпечатъци върху платно
Цвят:
Пигментни мастила, запазват повече от 70 години,
Платно:
260-320г текстурирана платно
Опаковка:
Сгънати в твърда хартия тръба
Доставка:
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ
Форма:
правоъгълник

Избор на клиенти