Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
3 * Clear LCD ПЕТ Film Anti-Scratch Screen Protector Cover for TomTom Tom Tom Muti-Runner Sports Carido

3 * Clear LCD ПЕТ Film Anti-Scratch Screen Protector Cover for TomTom Tom Tom Muti-Runner Sports Carido

BGN 7.98
 

Налично
Налично


Описание на продукта : предварително писане, постукивание или нежелани надрасквания. Лесна инсталация, самоклеющаяся повърхността на екрана. Той не остави никакви лепкави следи, ако решите да го изтриете по-късно. Взрывозащищенная филм с висока чувствителност ви дава комфортно усещане за допир. Размер и кацане : предварително изсечен, точно вграден под модел е само в заглавието на списък. Повърхност : гладка, не rubbery усещане
Брой : 3* прозрачно защитно фолио за LCD екрана (часове в комплекта не са включени) 1* инсталационния инструмент (всеки ред се предлага една далеч по почистване кърпа и ръководството за инсталиране)
Опростени инструкции за инсталиране : Стъпка 1 Внимателно почистете работното си място и устройство. Стъпка 2 малко отодвиньте защитен слой с надпис "залепваща основа 1". Стъпка 3 выровняйте открит край на протектора с ръба на устройството. Идеалното основно подравняване осигурява най-добри резултати инсталация. Стъпка 4 След изравняване бавно сложи протектор надолу. Стъпка 5 увийте Ракел в кърпа от микрофибър, а след това постепенно выдавите мехурчета въздух. Стъпка 6 махнете слой защитно фолио с надпис "защитен слой 2". Стъпка 7 полируйте екран кърпа от микрофибър, и всичко е готово. Наслаждавайте се! Часовници са предназначени само за демонстрация и не са включени в комплекта.
ДОСТАВКА
Ние изпращаме пратката в рамките на два работни дни.
Парцел от Съединените Щати ще бъдат изпратени по пощата първи клас e Packet, и ние осигуряваме безплатно и отслеживаемую доставка за повечето поръчки в САЩ, с изключение на някои стоки с ниска цена.
Други международни колетни ще бъдат изпратени по пощата на Китай First Class International Mail. Голяма част от парцела ще бъде наблюдавано, но някои ще се проследяват, когато парцелите са в Китай, но няма информация за проследяване не може да бъде предоставена, след като стоките ще напуснат Китай.
Повечето пратки ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици, но за доставка на международни пратки може да отнеме до 6 седмици. Тъй като застрахователната компания изисква от нас да изчакате 50 дни, преди да можем да докладва за загуба на пратката, ние изискваме да ни купувачи са чакали толкова дни.
Моля, вижте повече информация в горния раздел за разходите за доставка.
КОМЕНТАРИ
Ние може да оцени 5-звезден положителен рейтинг обратна връзка и обещание същото в замяна! Ако смятате, че вашите продукти не заслужават 5-звезден класиране в една или няколко категории, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка (1,2 или 3 звезди). Ние ще положим всички усилия, за да се гарантира 100% удовлетвореност на вашите нужди.
Опростени Инструкции За Инсталиране :
Инструмент за опаковане и монтаж
.

Спецификация

Воспользуйся:
PDA
търговска марка:
иккой
Брой:
3 опаковки
Пакет:
ДА
Съвместим Марка:
Друго
Материал:
домашни любимци
Характеристики:
Ултра Ясен

Избор на клиенти