Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
2 елемента нов пътен велосипед пълен въглерод питейна вода бутилка клетки матиран планинско колоездене 3K въглеродни влакна притежателя бутилки МТБ част безплатен

2 елемента нов пътен велосипед пълен въглерод питейна вода бутилка клетки матиран планинско колоездене 3K въглеродни влакна притежателя бутилки МТБ част безплатен

BGN 30.58
 

Налично
Налично


Описание и материали 2 бр./лот материал : пълно въглеродни влакна
Ползи за бутилки 74mm
Покритие : гланц ; матиран
Тегло : около 23 грама/бр тип на мотора : Планински / пътен под наем гаранция за качество на една година измина стандарти EN14766 ; EN14781 и японски стандартите JIS. Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашия продукт спешност, моля, сложете си't изберете въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние посвещаваме себе си на това, да се направи високо качество, но с по-евтина цена на въглеродни велосипедни части, ние приветстваме сътрудници в целия свят на едро и по поръчка. Че'освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. Доставка :
1 спедиция безплатна доставка за въздушна поща, ако теглото на опаковката е над 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели за въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
Инструкция 5 : времето за доставка зависи от купувача's време на митническа проверка или форс-мажор. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (пълната цена, включително доставка от 10УСД) са качествени проблем, тогава ние ще ви изпратим нов продукт по поръчка на купувача следния; ако купувачът не планира да направи нова поръчка в скоро време, а след това купувачът може да плати цената за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.

Спецификация

Цвят:
гланцирани, матово покритие
Тегло (гр):
5U (75-79грам)
Номер На Модела:
OEM
Характеристики:
ползи за бутилки 74mm
Тегло клетки бутилки:
около 23g
Завърши:
гланц ; матиран
държава:
100% чисто нов

Избор на клиенти