Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Завод продавачът 125 mm 5 инча HK Arrow Traffic Light Board Module кехлибар и зелен клъстер DC 12V

Завод продавачът 125 mm 5 инча HK Arrow Traffic Light Board Module кехлибар и зелен клъстер DC 12V

BGN 31.00
BGN 33.58
 

Налично
Налично

Описание на продукта
Брой светодиоди : 60 снимка
Интензивността на светлината (МКД) : (8000-10000)
Диаметър : 125 мм (светлина), 165мм (пластмасова обвивка)
Напрежение : 12
Материал на корпуса : PC
Тегло на опаковката : 350 грама
Това е нов и изключителен продукт на нашата компания. Може да се използва за шофьорски курсове за симулиране на реални светофари.Това също може да се използва в качеството си на вътрешен или външен за бижута и малък подарък за вашите прекрасни деца!
OEM design 125 MM traffic arrow board parts mix red green traffic light lens
Изображението детайли на продукта :
Опаковка
1. опаковка скоростна износ стандарт.
2.1 комплект / 1 опаковка.
Плащане
1. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.
Доставка
1.ние често изпращаме на стоки в рамките на 2 дни след плащането. Понякога може да се получи парцел бързо в рамките на 14 дни, но понякога това може да отнеме около 24 дни, за да пристигнат. Това се дължи на Поща, надявам се, можете да разберете.
2.ние изпращаме стоката с въздушна поща от Хонг конг. Стандартна доставка с помощта на въздушна поща пощенски клон, отнема 14-26 работни дни за доставка. Гаранцията ще бъде предоставена в рамките на 30 дни след доставката.
3. клиентите носят отговорност за предоставяне на нас правилната информация за доставка по време на поръчка. Моля, проверете, преди да завърши процеса на поръчка. Не сме покриване на изгубени пакети, поради грешен адрес на информацията, предоставена от клиента.
Гаранция
1.Ние предлагаме гаранция от 1 година. Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 работни дни от датата на доставка.
2.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.
Стоки, върнати след 7 работни дни за доставка, имат право само на ремонт. Купувачът носи отговорност за всички разходи по доставката.
Коментари
1. моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Голямо благодаря за подкрепата!!! Надявам се, че сте доволни от нашите услуги! Надявам се, че имаме дългосрочно и приятелско бизнес сътрудничество.

Спецификация

Номер На Модела:
WDM125
Цвят:
Кехлибар / Жълт Цвят
Работно напрежение:
12V
IP-защитата на:
IP65
Материал:
Пластмаса
БРОЙ СВЕТОДИОДИ:
60 броя

Избор на клиенти