Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Керамични заек декорация на дома занаяти, игри на малки декорации и миниатюрни модели

Керамични заек декорация на дома занаяти, игри на малки декорации и миниатюрни модели

BGN 37.00
BGN 57.60
 

Налично
Налично


12 см дължина 12 см и височина 14,5 см височина
6 см дължина, 6 см ширина 11,5 см височина
( 1).Когато направите поръчка, ние ще ви изпратим данни в продължение на 2 дни, веднага след като вашето плащане ще бъде завършена.
(2). Моля, обърнете внимание, че поради разлика в данъците на всяка страна на някои стоки, поради големите разходи може да доведе до допълнителен данък доходи, купувачът носи отговорност за всички допълнителни вносни мита, но когато ние декларираме митническата стойност на стоките, за да се декларира цената на стоките в разумни граници, макар че той не произвежда допълнителни такси, като по този начин намаляване на плащане на клиента.
(3).стоки пристигат в ръцете на клиентите се дължи на различни доставка могат да бъдат различни, Международна експресна доставка може да изисква от 4 до 8 дни, като международния express, DHL и UPS, пощенска пратка може да отнеме около 15-20 дни, преди дестинация може да достигне до местоназначението, като пакет Холандия и Швеция, от тези стоки са крехки и леки деформации, дълго транзитно време може да доведе до увреждане на стоките, за да се намали скоростта на повреда на стоки, ние да дадем приоритет на международна експресна доставка
(4).съвет на специални обстоятелства : забавяне на доставките или липсата на стоки и загубени детайли на ситуацията, което води стоки се постигне ръцете на клиентите са били задържани, ако тези условия се погрижат за разбирането на клиент, то ние бързо ще ви уведомим. В същото време клиентът е длъжен своевременно да проверявате продукта и информация
(5).Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителен отзив и оценка, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да ни остави съобщение, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, да ви предоставим най-доброто обслужване на клиенти, пожелавам ви Щастлив покупка.

Спецификация

Материал:
Керамика И Емайл
Тема:
Домашни любимци
Стил:
Изкуствен

Избор на клиенти