Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
горещи продажба високо качество направи си САМ оборудване червен кръг нос и изпъкнали клещи САМ във бижута като инструмент (B08925)

горещи продажба високо качество направи си САМ оборудване червен кръг нос и изпъкнали клещи САМ във бижута като инструмент (B08925)

BGN 3.00
BGN 5.02
 

Налично
Налично


Горещо Препоръчвам Разпродажба
Моля, приложение, за да се насладите по-голяма отстъпка : )
Начини на плащане
Просто не се колебайте да ни плащат чрез Набирателни чрез Visa, Master Card, QIWI, Western Union и банкови преводи. Плащането ще бъде освободен ни само след като се потвърди, че се получи стоката.
Обратна Връзка И Следпродажбено Обслужване
Ние много ценим, че можете да ни остави положителни отзиви, Ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Просто не се колебайте да се свържете към нас за първи път, когато се сблъскате с някакъв проблем, ние имаме повече от десет години ценен опит в тази област, така че да можем да разрешим всеки проблем за вас. Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и не отваряйте спор. Повярвайте ни, инциденти ще бъдат решени. 2016 гореща продажба на висококачествени DIY оборудване червен кръг нос и изпъкнали клещи САМ във бижута като инструмент (B08925) Материал : Неръждаема стомана+гума (олово и никел, безплатно) Размери около : 12.5 см дължина
Размера на дупките :
конвертиране на : 1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча Цвят Червен брой вие ще получите 1 от този параграф в прейскуранте номер B08925 Забележка.
за нас
Пътуване на нашите бижута бизнес започна през 2001 година, когато в нашия отбор имаше само 2 член. Сега сме се превърнали в отбор с повече от 300 сътрудници в Азия, Европа и Америка . И ние сме горди, че предлагаме на мъниста и бижута клиенти по целия свят. Ние все още си спомняме, как са били радостни, когато получихме първата ни поръчка през 2001 година, това, което ни се грижиш за ден на вашата поръчка.
Връщане към възможността, която ни даде, ние започваме нашия бизнес в , за да предоставим на нашите добри продукти и услуги на все по-голям брой купувачи.
Детайл Опаковка
Всяка поръчка се изпраща с помощта на пузырькового плик или многопластова картонена кутия. Той защитава предмети от повреда при транспортиране, когато той достига всяка страна на клиента.
Доставка
Начини на плащане
Просто не се колебайте да ни плащат чрез Набирателни чрез Visa, Master Card , QIWI , Western Union и банкови преводи . Плащането ще бъде освободен ни само след като се потвърди, че се получи стоката.
Обратна Връзка И Следпродажбено Обслужване
Ние оценяваме, че можете да ни остави положителни отзиви, Ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Просто не се колебайте да се свържете към нас за първи път, когато се сблъскате с някакъв проблем, ние имаме повече от десет години ценен опит в тази област, в резултат на това, ние можем да решим всеки проблем за вас. Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и не отваряйте спор. Повярвайте ни, инциденти ще бъдат решени .

Спецификация

Материал:
неръждаема стомана
Воспользуйся:
Направи си САМ оборудване
Тип:
Клещи
Цвят:
Червен

Избор на клиенти