Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
4шт универсален PDC паркинг сензор о-пръстен Оригинала е подходящ Mercedes Benz Abstandring Точки сензор A2215420051

4шт универсален PDC паркинг сензор о-пръстен Оригинала е подходящ Mercedes Benz Abstandring Точки сензор A2215420051

BGN 10.00
BGN 14.14
 

Налично
Налично


Описание
● Име на продукта : о пръстен паркинг сензор
● Фабрична Номер : A2215420051 0263006071
Моля, обърнете внимание : единственият начин да бъдете 100% сигурни в това,че подробност е подходящ за вашия автомобил, - е да се провери оригиналния си номер, можете също така да се обадите на вашия местен дилър или ми пишете по електронна поща за помощ.
Изображение
Начин на плащане
●Ние приемаме плащане чрез Paypal, Cresit Карта, банков превод и други плащания, които поддържа .
●Моля, направете плащане в рамките на 19 дни след края на търга.
●Моля, направете вашите специални изисквания (цвят, опаковки, цената на декларации и т.н.), Когато направите плащане, или ни изпратете съобщение.
Митнически данъци
Международни Купувачи, Моля, Обърнете Внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
За някои страни, например : Русия, Аржентина и Гърция, Финландия, Израел и Бразилия, Нова Зеландия. митническо оформяне много стриктно, клиентът трябва да си сътрудничат в процеса на оформяне, и ако има някакъв данък, клиентът трябва да я покрие.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията / покупки.
Като правило, ние можем да направим всичко възможно,за да ви помогне да се отбележи по-ниска цена върху опаковката, ако това не работи, моля, не забравяйте, че това не е Отговорност на продавача.
Доставка и доставка
●Обикновено, ние ще изпратим и свалете проследяване номер в рамките на 24 часа след като завършите плащането на поръчката.
Ние ще организираме строга опаковка, за да се гарантира, че вашите продукти са безопасни.
●Ние изпращаме само потвърди поръчката addresses.so моля, уверете се, че вашият адрес е на поръчка съответства на вашия адрес за доставка . моля, да ни кажете пълното си име и телефонен номер.
● Срок на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.
Ако не сте получили стоката си в рамките на 40 работни дни от датата на изпращане, моля, свържете се с нас на първо място. Ние ще следите кораба и ще се опитаме да направим всичко възможно,за да ви помогне възможно най-скоро, само отрицателна обратна връзка, без отношение не помага за решаване на проблема.
Правила за връщане
●Повреда или загуба по време на доставка се обработват исканията за повредата/загубата на съответния превозвач. Замяната не бъде отправена, докато искът не бъде одобрена. Моля, свържете се с нас за повече информация.
●Рекламации се приемат в рамките на 14 дни след получаване на купувача на стоките.
●Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка , и вие трябва да ни даде номер за проследяване , доставка, причината за връщане и Вашия идентификатор .

Спецификация

На езика на osd:
Обхват На Разговор:
1-1.5
търговска марка:
Сорго
Тип:
Видима
Името На Модела:
А2215420051
Вид На Материала:
Стандарт
Фабричен Номер:
А2215420051
Автомобили:
GM, Chrysler Peugeot Benz
Преносимото Номер:
0263006071

Избор на клиенти