Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
DIYSECUR 4.3 inch Rear View Car Monitor Kit + 4 места за паркиране на радара + LED Night Vision Car Video Camera Parking Radar

DIYSECUR 4.3 inch Rear View Car Monitor Kit + 4 места за паркиране на радара + LED Night Vision Car Video Camera Parking Radar

BGN 75.00
BGN 91.17
 

Налично
Налично


Най-новите и популярни Utral Slim 4.3 " LCD монитор кола видео паркинг радар
Led камера за задно виждане нощно виждане за кола
4 Паркинг Сензор
4,3-инчов цветен TFT LCD авто монитор с 2 видеовходами
Два входа - това е и двамата видеовхода, един за камера за задно виждане, а други за други входове оборудването, като например видео вход, DVD. Устройството може едновременно да показва само един видео вход, и дава приоритет на видеовходу 1. Като цяло, моля, свържете видео вход, 1 с камера за обратно виждане, а входът е 2-до видеооборудованию за забавление.
Тъй като камерата за обратно виждане е свързана с кабел за захранване фенер заден ход колата си, когато завивате колата на заден ход, камера за задно виждане ще бъде разрешена. И на монитора ще се покаже видео вход, 1, сигнал, който идва от камера за задно виждане. Когато колата излиза от режим на режим на готовност, камера за обратно виждане и се изключва. Монитор превключва на вход 2 на дисплея.
Фотоапарат :
Тази цветна HD-камера за обратно виждане на колата е нова и никога не е използвана висококачествена led нощен цветна камера. С широки ъгли на видимост и висока разделителна способност и добри водоустойчиви функции, той е подходящ за решаване на проблема с лошия ефект за обратно виждане на автомобила, помага за намаляване на броя на инциденти и аварии.
Висока разделителна способност и по-широки ъгли на видимост от 120 градуса, с добра водоотблъскваща функция. Приложим за различни превозни средства : автомобил, камион, АВТОБУС, мини-ван и т.н. С елегантен и модерен дизайн, тази камера е много популярна, когато колата гръб, изображението ще се покаже на обратна водеща линия е изработена от висококачествен и траен материал искаме да NTSC / PAL в съответствие с вашата страна, ако имате други изисквания, моля, оставете съобщение.
Заден Видео Сензори За Паркиране Комплект Сензори 4
Четири детектор (избран цвят) пет различни честоти на аудио сигнала на алармата, в зависимост от разстоянието
С помощта на тази система, сензори за паркиране шофьори могат да намалят риска от произшествия. Този достъпен паркинг сензор подобрява процеса на паралелна и резервни места за паркиране, предназначени за вашите притеснения за сигурността и за превозни средства с лош гърба на видимост. Системата ще работи автоматично, за да открие пречките в задната част на автомобила по всяко време. Всички детайли са проектирани с професионално качество клас.
Звукът на алармата ще стане по-бързо, когато разстоянието става все по-кратък и по-кратък режим аларма режим и опасност.
Как работи това? Системата се активира автоматично, когато се включи задната предавка. Малки сензори издълбана в задната част на автомобила, те изпращат и приемат ултразвукови вълни, които да отскача от препятствия и да предупреждава за присъствието им.

Спецификация

На езика на osd:
Английски
търговска марка:
DIYSECUR
Обхват На Разговор:
2m
Името На Модела:
041
Тип:
Видима
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Видео:
Двустранен видео вход
система:
PAL / NTSC

Избор на клиенти