Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
KY-032 4pin IR инфрачервен сензор за избягване на препятствия модул Сам Smart Car Robot KY032

KY-032 4pin IR инфрачервен сензор за избягване на препятствия модул Сам Smart Car Robot KY032

BGN 0.93
 

Налично
Налично

Обектът се възприема изход 0, изход 1 не е чувствителен към времето, пряко свързани с пристанище o на микроконтролера 3 V и 5 V. Възприемане на разстояние 2-40 см, разстояние, добра анти стиска възможност. (Забележка : инфрачервен сензор не може да открие всички обекти да се получи същото разстояние, предмети от различни цветове отражение на светлината различни обекти по-близо по-тъмен черен близко разстояние за откриване, сензор 2-40 см е измерена срещу бяла стена) скорост, подходяща за смарт автомобил на избягване на препятствия, е черно-бяла линия за проследяване, анти-капка, броячи продукти, линията на рязане, откриване на нивото на течността. Този датчик е с черни и бели линии за проследяване на колата избягал, без черни линии върху бяла хартия, достъпна в бетона жълта трудна околната среда, като черна линия патрулна пътеки. Докато черна линия около малко по-светла на цвят, отколкото черна може, премахване на традиционните движения, така че екологичната планировка по-лесно. Сензор за 3-6 V хранене, широк диапазон, подходящ за 3 V и 5 V микроконтролери система. При включване на клемма EN равна на "1", когато сондата не работи, и" 0", когато той работи. Идете на торцевую капака на сензора дълго след заземляющего щепсела EN (EN дълго, като "0"). Използва щифт EN при премахването на покрива на скока. Потенциометър за регулиране на честотата се използва за регулиране на носещата честота инфрачервена емисионна тръба, тъй като интеграционни приемник 38 khz по-специално при носеща честота е най-чувствителна. Резистор 502 по посока на часовниковата стрелка предаден do (т.е. за стартиране на тръбата и при максимална яркост), и след това при белия цвят на стените 103 съпротива, е бил отнесен в разстояние на наблюдение най-далеч все още, така че сензорът ще работи в по-добро състояние
Работно напрежение : DC 3.3 V-5 V работен ток : 20 ma работна температура : -10degree+50degree разстояние за откриване на : 2-40 cm интерфейс на i / o : 4 линия (- /+/S / EN) изходен сигнал : TTL режим регулиране на нивото : мулти регулиране на съпротива ефективен ъгъл : 35° размер : 4. 5x1. 1cm(прибл)
Тук ние използваме модул за избягване на препятствия и цифров интерфейс 13 с led за изграждане на проста схема, като предупреждающую лампа избягване на препятствия, получаване на достъп до сензора на избягването на данъци към цифрово интерфейс 3, когато сензор за избягване на препятствия възприема сигнал, led индикатор, в противен случай се изключва.
Програмен код :
int Led=13; / / Дефиниране на интерфейс светодиодна
int buttonpin=3; / / дефиниране на интерфейс заобикаляне на препятствия
int val; / / дефиниране на цифров променлива val
е настройка()
pin Mode (Led, OUTPUT); / / define LED is output interface
pin Mode (buttonpin, INPUT); / / define obstaclear avoidance is output interface
пустотная контур()
val=digital Read (buttonpin); / / четене на стойности с цифров интерфейс 3 на val
ако (val==HIGH)//когато сензор за избягване на препятствия възприема сигнал, led мига
digital Write(Led, HIGH);
още
digital Write(Led, LOW);
1 X ky-032 модул сензор за избягване на препятствия
.

Спецификация

търговска марка:
HAILANGNIAO
Съвместим Марка/Модел:
Няма
Номер На Модела:
KY-032

Избор на клиенти