Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Професионални звукоизолирани сгъваеми защитни тапи за уши съединители за на шума тактическа външна лов, стрелба защита на слуха на ушите

Професионални звукоизолирани сгъваеми защитни тапи за уши съединители за на шума тактическа външна лов, стрелба защита на слуха на ушите

BGN 24.00
BGN 30.38
 

Налично
Налично


Ви разсейва шума около вас.Нашият продукт е шумоизолирани и лека за носене.Разбира се, това ще ви позволи да се чувствате комфортно, когато вие се учите / спи / работите.
Характеристики :
Ще бъде използван висококачествен звукоизолирани пластмаса
Регулируема лента за глава се плъзга по цял размер
Големи меки дупки на ушите за оптимално удобство и за кацане
100% чисто нов
Високо качество
Удобни, преносими
Намаляване на шума, защитете слуха си
Приложение :
Стрелба, военни, на Лов, на състезания,на летището и на строителството и т.н.
Пакет Са Включени :
1 X звуконепроницаемая ушна съединител
важен съвет :
Някои от съществуващите производители на зелен цвят частично тъмно зелен цвят! Тук няма зелена трева! Ако не ви харесва този зелен цвят! Моля, не купувайте! Ето нашата реална картина! Благодарим ви!
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име.корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци inport, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Спецификация

Номер На Модела:
Защитете слушалки
Подкладочный Материал:
Гъба за звукоизолация
Характеристики:
Защитни слушалки

Избор на клиенти