Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Rocketek Mini Магнитен държач за мобилен телефон, автомобилен конзола на арматурното табло притежава мобилен телефон, поставка за iPhone Samsung Magnet Mount Holder

Rocketek Mini Магнитен държач за мобилен телефон, автомобилен конзола на арматурното табло притежава мобилен телефон, поставка за iPhone Samsung Magnet Mount Holder

BGN 5.00
BGN 7.34
 

Налично
Налично


Описание на продукта
Прост
Rocketek Air Vent Magnetic Smartphone Holder-това е просто стойка за смартфони без стойка, разработен с минимални громоздкостью и максимално удобно.
Задължителен аксесоар за шофиране
Независимо от това, проверявате дали сте на GPS картата или контрол на възпроизвеждане на музика по време на шофиране, притежателят на поместит вашия смартфон в рамките на лесен достъпа на ръката си, което ви позволява да се съсредоточи върху пътя с минимално разсейване на вниманието.
Атрактивен
Използвайки силата на природата, магнит с повишена сила на засмукване предпазва вашето устройство и никога не пада, независимо колко неравен нито е пътят.
Най-Добрият Притежателя На Вентилационни Отвори
Лесна технология push in, която ви позволява да инсталирате планина за 2 секунди; опитайте различни места и да намерят най-доброто и най-удобно място.
Инструкции за конфигуриране на монтиране
- Поставете магнитна метална плоча в своя калъф между капака и телефон или залепете през цялата магнитен метал на вашия телефон или GPS
- А на твоя телефон-то go to go!
моля, обърнете внимание
- При използване на магнитни метални пластини, нека страна с икона в контакт с магнит, въпреки че от другата страна, изглежда, работи, тя има ниско кръвно атракция
- В комплекта влизат и две метални пластини : правоъгълна плоча от вътрешната страна на опаковката и кръгла плоча,до най магнит първоначално, преди употреба се отстранява през цялата парче метал с предната част на Магнита.
1. сверхпрочный магнитен и липса на смущения на вашите устройства : вътре в магнитното основания са 4 постоянни Магнита, които са точно съгласувани, за да увеличите однонаправленную магнитна сила на кратко разстояние. Това е затворено подтикнат поле, което ефективно намалява магнитна сила извън кратък диапазон. Така че, избягвайте всякакви ненужни смущения с вашия смартфон и планшетами.
2. универсално : съвместим с две тънки метални пластини, които да вмъкнете в капака на телефона и задните седалките или се придържа към задната част на вашето устройство; кръгла метална плоча ще се придържаме към креплению, Моля, изберете от гелевой плоча при използване на вашето устройство.

Спецификация

търговска марка:
Rocketek
Номер На Модела:
CH11
зарядно устройство:
No
Съвместим Марка:
Универсален
Материал:
Силикон
Има Високоговорител:
No
Име:
Rocketek
Материал:
ABS+силиций+метал
Кола:
ДА
Номер На Модела:
кола на телефона
Тип:
Универсална кола
регулируема:
ДА
Цвят:
блэкк
Съвместимост:
За iPhone 5s 6 6s 6 Plus на Samsung, HTC и др.

Избор на клиенти