Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Открит пешеходен туризъм ръчни GPS Protect Blue Silicon Rubber Case Skin за Garmin eTrex Touch 25 35 35T аксесоари

Открит пешеходен туризъм ръчни GPS Protect Blue Silicon Rubber Case Skin за Garmin eTrex Touch 25 35 35T аксесоари

BGN 14.00
BGN 15.50
 

Налично
Налично

Описание на продукта : ултра лек. Калъф кожа за Garmin e Trex Touch 25 35 35 T. Предотвратите вашия GPS Garmin от кал и мръсотия. Твърд калъф от силикон, предназначен за осигуряване на максимална защита. Нашата кожа е създаден, за да бъде дръзка и красива. Ние взехме този колоритен дизайн и са използвали нашата технология, за да приключи около висококачествен силикон. Пакетът включва : нов калъф за GPS Garmin e Trex Touch 25 35 35 T *1 цвят : всички снимки са направени от професионални фотографи при студийном светлина. Тъй като цветовете варират в зависимост от различните условията на осветление, различни монитори и дори на различни хора, на цвят е най-елемента могат да се различават малко от цветове на снимката. Разликата в цвета не е дефект на качеството. GPS, предназначени само за демонстрация и не е включена в комплекта.
ДОСТАВКА
Ние изпращаме пратката в рамките на два работни дни.
Парцел от Съединените Щати ще бъдат изпратени по пощата първи клас e Packet, и ние осигуряваме безплатно и отслеживаемую доставка за повечето поръчки в САЩ, с изключение на някои стоки с ниска цена.
Други международни колетни ще бъдат изпратени по пощата на Китай First Class International Mail. Голяма част от парцела ще бъде наблюдавано, но някои ще се проследяват, когато парцелите са в Китай, но няма информация за проследяване не може да бъде предоставена, след като стоките ще напуснат Китай.
Повечето пратки ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици, но за доставка на международни пратки може да отнеме до 6 седмици. Тъй като застрахователната компания изисква от нас да изчакате 50 дни, преди да можем да докладва за загуба на пратката, ние изискваме да ни купувачи са чакали толкова дни.
Моля, вижте повече информация в горния раздел за разходите за доставка.
КОМЕНТАРИ
Ние може да оцени 5-звезден положителен рейтинг обратна връзка и обещание същото в замяна! Ако смятате, че вашите продукти не заслужават 5-звезден класиране в една или няколко категории, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка (1,2 или 3 звезди). Ние ще положим всички усилия, за да се гарантира 100% удовлетвореност на вашите нужди.
ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО ПОЛИТИКА
Ако търсите едро за покупка, ние можем да ви предоставим цени на едро цена.Моля, свържете се с нас, ако се интересувате.

Спецификация

търговска марка:
иккой
Дизайн:
Обикновена
Характеристики:
Предотвратите вашия GPS от кал и мръсотия.
Функция:
Антидетонационный материал
Тип:
Наполовина е увита калъф
Търговия На Дребно Опаковка:
No
Размер:
For Garmin eTrex GPS Touch 35
Съвместим Марка:
за garmin

Избор на клиенти