Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Neewer 2 бр TT560 светкавица Speedlite на Canon, Nikon, Fujifilm, Pentax Sigma Minolta Leica с Одноконтактным горещо башмаком

Neewer 2 бр TT560 светкавица Speedlite на Canon, Nikon, Fujifilm, Pentax Sigma Minolta Leica с Одноконтактным горещо башмаком

BGN 80.00
BGN 83.86
 

Налично
Налично


Моля, обърнете внимание : ние променихме нашия склад в чужбина, нашите клиенти ЕС могат да се насладят на продукт от нашия склад на ЕС(включително Франция, Италия, Испания и Германия), всички наши пакети ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, ако няма никакви проблеми, но за проследяване ще бъде отложено поради смяна на часови пояси, моля, знайте това.
Neewer 2 бр TT560 светкавица Speedlite на Canon, Nikon, Panasonic и Olympus, Fujifilm, Pentax Sigma Minolta Leica и други огледално-рефлексни цифрови огледално-рефлексни филмови огледално-рефлексни фотоапарати и цифрови фотоапарати от Одноконтактным горещо башмаком
Забележка : камерата не е включена.
Описание :
Управление на захранването : превключите в положение ВКЛ, и flash ще започне да се зарежда (индикатор за зареждане на дим); след няколко секунди индикаторът за зареждане ще светне в червено, и TT560 ще бъде готов за стрелба.
За тест флаш просто натиснете бутона test; ако мига червен индикатор лампа за зареждане, това е индикация за нисък заряд на батерията; в този случай храна, автоматично ще се изключи и ще трябва да смените батерията; след употреба, завъртете ключа за захранване в позиция OFF.
Режими на работа :
Режим на M, можете да инсталирате TT560 на своя горещ сапата камера или горещ сапата спусъка speedlite, за да предизвика избухване. При снимане нагласете мощност на светкавицата и кликнете върху затвор на камерата,светкавицата ще започне да мига под синхронен сигнал на камерата.
Режим S1 приложим за водими светкавици, за да се създадат множество светлинни ефекти. Той съответно се прилага за ръчна светкавица на околната среда. Когато светкавицата е в режим S1, тя ще действа в синхрон, когато работи основна светкавица, сравнимая с ефект при използване на радиопускателя.
Режим S2 е приложим за водими светкавици, за да се създадат множество светлинни ефекти. Той съответно се прилага за околната среда, TTL flash. Flash ще започне да мига не е в синхрон с първата светкавица, а втората светкавица от основната светкавица.
Технически характеристики :
Ръководство номер : 38 (ISO 100 )
Режим На Светкавицата : M, S1, S2
Вертикален ъгъл на завъртане : 0-90 градуса
Хоризонтален ъгъл на завъртане : 0-270 градуса
Хранене : 4xaasize батерии ( алкални или Ni-MH може да се използва )
Време осветление : 100-1500 път ( се използват алкални батерии тип АА )
Време рециклиране : около 0.1-5s ( се използват алкални батерии тип АА )
Цветна температура : 5600 K
Продължителност на светкавица : 1 / 300s-1 / 20000s
Забележка:Не поддържат TTL и функция в менюто за настройки на камерата
2 x TT560 светкавица Speedlite
2 x mini-поставка

Спецификация

Съвместим Марка Камери:
NIKON, Mamiya, Fujifilm, SONY, Olympus, Sigma, Samsung, Yi, Leica, Lumix, CANON, Pentax
търговска марка:
Niver
Размер (Шхвхд):
21.8*20.59*8.8
Пакет:
ДА
Цветна Температура:
5600k
Дисплей:
No
TTL:
No
Източник На Захранване:
Използвани батерии алкални батерии АА
Номер На Модела:
90083779
Тегло:
0.9KG
Източник На Светлина:
СКРИ

Избор на клиенти