Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
10шт 2*4*3.5 MM Mini SMD MP3 / MP4 Key Switch Push Button Switch Side SMD 2x4x3.5MM Audrey Switch

10шт 2*4*3.5 MM Mini SMD MP3 / MP4 Key Switch Push Button Switch Side SMD 2x4x3.5MM Audrey Switch

BGN 1.76
 

Налично
Налично

10шт 2*4*3.5 MM Mini SMD MP3 / MP4 Key Switch Push Button Switch Side SMD 2x4x3.5 MM Audrey Switch
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 15 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в срок от 15 дни. Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки по време,моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците.Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа,моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
Връщане : ако стоката DOA (мъртъв при пристигането), купувачите могат да го върнете в рамките на 14 дни, ние го замени на нов продукт, след получаване на стока DOA.Моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно гаранция :
Всички стоки се предлага с базова гаранция от продавачите на 3 месеца, ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви предложим замяна с вашия допълнително зарядно устройство(включително разходите за доставка), след като получим дефектен продукт.
Ако детайл личност след 3 месеца, купувачите все още могат да го изпратите обратно,ние ще се свържем с доставчици или мануфактурой за гаранция.Купувачите могат да плащат такса Перевозкы доставка за resend замененный детайл. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Спецификация

Гаранция:
-
Тип На Ключа:
Сензорен Ключ За Включване / Изключване
Номер На Модела:
2*4*3.5 мм
Характеристики:
Ключ Ключ
Тип Елемент:
Ключове
документ:
-

Избор на клиенти