Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
OkeyTech за Toyota Remote Key 3+1 4 бутона Keyless Entry Remote Control Auto Car Key Fob 314.4 Mhz за Toyota Sienna 2004-2013

OkeyTech за Toyota Remote Key 3+1 4 бутона Keyless Entry Remote Control Auto Car Key Fob 314.4 Mhz за Toyota Sienna 2004-2013

BGN 23.00
BGN 30.93
 

Налично
Налично

Пластмасовите детайли са събрани, без пропуски, които са свързани с разделителна линия и изглежда наистина перфектно. Кутията е изработена от материал ABS, повърхност с висока твърдост, добра химическа устойчивост, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия, както и ударната якост. На капака няма никакви вспышечных чеп, повърхността е много плоска и приятна. Острието ключ, изработени от мед и преработват на вакуум отопление. Той става по-еластична и лесно се реже. Ние произвеждаме го высокоточном фрезерном машината и размер е много точен. Няма рециклиране на материала. Острието не ръждясва и не поцарапает ръка, като цяло изглежда благородно .
Описание : тук се изброяват нов смарт ключ 314,4 Mhz за автомобили Toyota. Този ключ е в честотата на 314,4 Mhz. Моля, изберете най-подходящия вариант за вашия автомобил. Трябва да бъде програмиран ключ от местния квалифициран дилър/техник, преди да използвате.
Откъде знам, че този ключ е подходящ за моята машина? вашият оригинален ключ-това е умно-ключът на вашия оригинален ключ има същите бутони. вашият оригинален ключ с една и съща честота. Ако тези детайли са идентични, това е нормално, за да купуват този продукт, ако сте търговец на едро, Ние сме вашият най-добър избор,ние се радваме на сътрудничество с вас !

Спецификация

Държава / регион на производството на автомобили:
Китай
Производствен Номер Детайли:
Дистанционно Ключ За Toyota
Настройка:
ДА
Друг Номер:
Дистанционно Ключ За Toyota
Вид На Материала:
Дистанционно Ключ За Toyota
Преносимото Номер Детайли:
Дистанционно Управление За Ключ Toyota Key Remote Control
Функция На R/C:
без
търговска марка:
Окейтех
Цвят :
Черна Мивка Ключ На Автомобила
Бутони:
3 Черупки Бутона На Ключа На Автомобила
Характеристики:
Дистанционно управление бесключевым вход за Toyota Remote Key
Тип Елемент:
За Toyota
ПОДХОДЯЩ ЗА:
за Toyota Sienna 2004-2013
Име:
За Ключа На Автомобила На Toyota
Включва:
1 Брой Дистанционно Ключ
Пакет:
Пенопластовый чанта TY-RK03
производство на:
Имаме Фабрика
Търговия на едро и дребно:
Ако сте търговец на едро, ние сме вашия най-добър избор

Избор на клиенти