Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Дръжки ST, капаци на пикап и съвет, черен комплект, нов

Дръжки ST, капаци на пикап и съвет, черен комплект, нов

BGN 9.00
BGN 9.90
 

Налично
Налично


Чисто нов, никога не е бил използван
Пикап обхваща разстоянието между полюсите : 52 мм (ние можем да ви предложим 50 мм разстояние между полюсите пикап обхваща също така, моля, свържете се с нас за повече информация)
Слот върха на ключа : 4 мм (той не е подходящ за произведени нас дъбови и CRL-ключове, с големи ножове)
Цвят : Черен
Моля, проверете нашият списък и се уверете, че този обект е подходящ за вашата китара.
ae Product. get Subject()
3 Капак На Пикап С Пластмасова Обвивка
3 химикалки
1 Накрайник За Разбиване
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.
Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.
Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal.
Това е международна поща от Китай по целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, щедро разберете това.
Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.
Дефектен Поръчка :
Ако поръчката, който сте получили има дефекти производител,моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.
Повреди при транспорта :
Проверете ви парцел(и), преди да я вземе. Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Спецификация

търговска марка:
Кайш
Номер На Модела:
дръжки
Тип:
дръжки

Избор на клиенти