Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Маратон зубоврачебный микромотор който е паркет машина N3+35000 об / мин съвет 2.35 мм

Маратон зубоврачебный микромотор който е паркет машина N3+35000 об / мин съвет 2.35 мм

BGN 159.98
 

Налично
Налично

Маратон зубоврачебный микромотор който е паркет машина N3+35000 об / мин съвет 2.35 мм
Особености : компактен блок за управление с точна малко и силен върха на микромотора много мощен и качествен 0-35. 000 об / мин. Произведено в Корея. Една година гаранция нашият продукт е предимство-това е метод за обмен на инструменти, която с помощта на камера (завъртете обратно на часовниковата стрелка разумно, за промяна на лепка и може лесно да бъде възстановено отново в изходна позиция) Обаче на дръжката може да се завърта обратно на часовниковата стрелка, Ако се върти на захранване в обратна позиция. Още едно достойнство е система non stage speed system (тя е добре разработена за изход от 0-35. 000 об / мин, с помощта на система за non stage speed system) Right & Left turning ability Foot ON / OFF switch system спецификация : тегло : 2.0 кг Размер на hog : 2.35 mm внимание : моля, не забравяйте да направите регулатор на скоростта на нула при включване или изключване на машината и при реверсивном превключване
Плащане ние приемаме плащане ескроу, плащане ескроу лесни и безопасни. Плащането трябва да бъде изпратена в рамките на 7 (седем) дни от закриване на търга. Всички победител участниците в търга, които са се възползвали нашия продукт, моля кажете ми вашия номер за контакт , след като сте направили пълно плащане, ние имаме нужда от този номер, за да сте сигурни, че можете да получите стоката си в срок, както и за разглеждане на спешни контакт. Доставка Methode 1. ние всички детайли ще бъдат изпратени до адрес Набирателни на купувача. Моля, уверете се, че вашият адрес на депозиране на най-подходящия. 2. търговията е кръст, и препоръчана въздушна поща е най-евтиния пощенски начин, така че доставката отнема много време. Така че имаме нужда от вашето разбиране за срока на доставка, САЩ 5-15 дни. Канада, Австралия около 6-17 дни; други европейски страни 20-30 дни. Южна Америка 25-35 дни. Обратна връзка ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна за нас. Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни дадете неутрална проверка, вие ни давате неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
Условия за продажба на искане за възстановяване или замяна на разположение само за молбите в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият. Моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане. Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо. Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали. Моля, внимателно переупакуйте стока.

Спецификация

Тип Елемент:
Избелване На Зъби
Размер:
Moderate
търговска марка:
АЖД
НЕТНО ТЕГЛО:
1,87 кг

Избор на клиенти