Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
XGE MCN-8 спойка на върха на желязо освежители за крем почистващ / освежаващ окисленный спойка на върха на желязо средства за ремонт на най-високо качество

XGE MCN-8 спойка на върха на желязо освежители за крем почистващ / освежаващ окисленный спойка на върха на желязо средства за ремонт на най-високо качество

BGN 7.60
 

Налично
Налично


Напомняне :
1. Информация за продукта идва от интернет, но нашите снимки са реални,ние ще изпратим вашата поръчка така, както и нашето изображение, така че, моля, сравнете нашите снимки с вашите желания продукт. Да се избегнат проблеми, тъй като възстановяване на пощенските разходи за грешната покупка се извършва за сметка на купувача.
2. поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-5 работни дни . [С изключение на случаите, когато продуктът не е на склад. Или ние сме в дългия държавния празник вътрешния]
3. Ако имате други изисквания. Моля, оставете масаж ни под вашата поръчка. Ние ще проверим и ще ви отговорим, след като можем да го направим.
4. предаването ще аранжирована скоро след като получите вашето обезщетение. Обикновено е необходима 15~60 работни дни, за да пристигнат, така че pls чакат го, много търпеливо.
5. пакет да дойде без отслеживающей информация(China Post Ordinary Small Packet Plus). Ако купувачът не приеме pls, не пускайте поръчка.
6.Ако имате някакви проблеми след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас за получаване на решения. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да направи нашите клиенти доволни.

Спецификация

Дизайн:
Бар
Номер На Модела:
Освежаващ крем за върха паяльника
търговска марка:
XGE
Съвместим Марка:
Apple iPhone

Избор на клиенти