Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
wxrwxy конектори вода 1/2 капково напояване конектор за маркуч 1/2 автомивка воден пистолет адаптер за връзка, 16 мм, 2 бр.

wxrwxy конектори вода 1/2 капково напояване конектор за маркуч 1/2 автомивка воден пистолет адаптер за връзка, 16 мм, 2 бр.

BGN 2.00
BGN 3.06
 

Налично
Налично


wxrwxy конектори вода 1/2 капково напояване конектор за маркуч 1/2 автомивка воден пистолет адаптер за връзка на 16 мм
Опаковка : 2 елемента 1/2 конектор бърз конектор конектор за маркуч автомивка, жак воден пистолет, свързващ маркуч 116 мм жак за напояване на градината, съединение, кран, продуктът е нов материал ABS стабилен, нетоксичен и вкус. Технически характеристики на продукта, снимка : 、 Product in-Nature shooting : Доставка Забележка : ние ще бъдем най-бързо време за вашата спедиция. Заявка за логистична информация http : / /www.17track.net/zh-cn като логистична забавяне, може да бъде 3-5 дни, ще покаже логистична информация, неделя на задължителните национални празници, ваканции, а не на доставка. Купувачите трябва да тарифа. Ние трябва да изпрати стоката на адрес, който сте оставили в системата, трябва да бъдат на английски адрес! Когато купувате стоки в Aliexpres, уверете се, че вашият адрес на правото на транзитно време зависи от вида на транспорта и разстояния на транспортиране на различни страни. В системата има вашата държава, превозното време. Можете да изберете най-добрия начин за логистика. Това е твоята сила. Гаранционни рекламации : когато вие получавате пакет, имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Нека Не ни злонамеренную оценка моля, повярвайте, че ние ще ви дадем задоволителна програма, ние сме целостта на магазина, се надяваме да получим вашето разбиране и подкрепа. В някои страни, ние препоръчваме, за да си парцели са повече от $ 5, така че вие ще получите ефективни пълен логистичен номер, и тъй като някои страни са достатъчно развити, ние можем да замени най-добрата логистика. Руски колети с тегло над 2 кг, ние ще ви дадем най-добрият начин да изберете логистика. Надявам се, че разбирате. В случай на Бразилия и Чили, защото страната е далеч, ние ви обещаваме на 90 дни и да се надяваме да получим вашето разбиране.

Спецификация

Диаметър на:
1/2
Тип:
Градински Конектори Вода
търговска марка:
WXRWXY
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Стандарт:
BS
Номер На Модела:
1/2
Тип Конектор На Градински Вода:
Бързи Съединители
Материал:
Пластмаса
Име:
Конектор 1/2
Размер:
Вижте Картинката
Технически характеристики:
1/2
Воспользуйся:
конектор за маркуч
Тип:
Противоизносный материал
Стандарт:
Европейски стандарт
Характеристики:
Нетоксичен и безвкусен
Цвят:
Случаен
Опаковка:
2 елемента
Тегло:
46g

Избор на клиенти