Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Barrow G1 / 4 Choice Сериен Color Hard Tube 12mm Fitting Connector TFYKN-T12

Barrow G1 / 4 Choice Сериен Color Hard Tube 12mm Fitting Connector TFYKN-T12

BGN 4.78
 

Налично
Налично

За Бароу
Марка BARROW се стреми да създаде най-подходящите за вас продукти. Висококачествени суровини + професионално екологично покритие. Прекрасна технология на производство + всички за управление на верига на продуктите. Високата цена на продукта + разумна цена на продуктите. Тъй като фокус, като професионален.
Ние сме официален оторизиран дилър, предоставяме най-добрите услуги и продукти, както и свързаните с тях технически консултации.
Характеристика И Технически Характеристики
Вградена структура на шестоъгълник, чрез проточи инструмент ключ, работа-спестявания по-твърди.
Минималистичен дизайн, плоска повърхност, за да се дизайн, липсата на обработка на цвете завальцовки, появата на прост и красив.
Научна конструкция, структура, част от алуминиева сплав само използва за монтиране, има директен контакт с вода, не може да има място медно-алуминиево смесването предизвиква электрохимическую корозия.
3 структура на пръстени, уплътнения, предотвратяване на изтичане на спрятанную тревога.
Основният корпус на връзката е вътрешна шестигранную конструкция, а инструмент, с шестигранным ключът 8 мм се използва за монтаж и демонтаж на работа. Тази структура шестоъгълник на основния корпус на продукта подавала молба за практически технологичен патент.
Избор на серия конектори за огромен брой потребители, за да се осигури нов опит и широк спектър на селективност на продукта, съединение основен вътрешен шестоъгълник структура, използване на 8 мм шест двустранен ключ инструменти за лесен монтаж и демонтаж на операции, без необходимост от подмяна на основните части на съединителя,
Изберете за подмяна на различни цветове ръце обрат пръстен може да се постигне по-гъвкави безплатни актуализации, (купуват повече цветове ръка пръстен, и не е необходимо да купувате целия комплект на ставите) Тази структура шестоъгълник на основния корпус на продукта подавала молба за практически технологичен патент. Фалшив трябва да бъдат проследени.
Материал : Месинг
Резба : G1 / 4
Размер : за тръба 12 mm OD
Термин за стоки 1. от момента на избор на интернет-магазина, дръжте, добра комуникация, за да реши проблеми, които могат да възникнат, и, ако е възможно, моля, винаги проверявайте съобщението на Али.
2.Ако имате въпроси или проблеми относно продукти или сделката, моля, свържете се с нас, моля, ние се надяваме, че всички удовлетворение на купувача нашите продукти, не може да отмени обратна връзка, ако купувач, като остави лоша обратна връзка, без връзки, моля, не се купуват в магазина ни, Благодаря за вашето сътрудничество 3.цвят на елемент, показан на вашия екран и действителния цвят не може да бъде точно същата, моля, разберете, това е правилно.

Спецификация

Цвят На Острието:
Червено, Бяло, Синьо, Зелено, Златно, Сиво, Сребристо
търговска марка:
МОГИЛА
На линия:
Няма
Номер На Модела:
TFYKN TFYKN-T12
Тип:
водно охлаждане

Избор на клиенти