Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
плоттерный Каретный каишка за HP T610 T620 T1100 T1120 Z2100 Z3200 Z3100 Q6659-60175 44 инча

плоттерный Каретный каишка за HP T610 T620 T1100 T1120 Z2100 Z3200 Z3100 Q6659-60175 44 инча

BGN 15.81
 

Налично
Налично


Състоянието на продукт : съвместим нов.
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА
Моля, да ни кажете номера на модела на вашата машина, ще ви изпратим всяка една от тях при поръчка без съобщения.
След инсатляции, ако продуктът не работи, моля, изпратете видео, за да проверите стъпки за настройка от началото до края", моля покажете видео на стока с тъмно син цвят на оригиналната лента "SWZNPART", ако стоката е без лента с логото на него, моля,не подписвайте пакет,ако не можете да получите пакет за себе си или да го получите своя приятел. Моля, направете поръчката само след като приемете тази опозицията, моля, нека се знае, преди да направите поръчка, ако не може да се вземат решения.
Ако детайл не може да работи, моля, нека да знаем вашата грешка машини предишната, ние ще ви помогнем да разрешите проблем,ние признаваем возвратите детайл обратно към нас,и поискайте да си купите возвращенную цена перевозкы на пратката към банкова сметка на купувачите, след като получите продукта и опитайте,когато получим точка,го изпитаме и пошлем видео и ако продуктът работи,а след това клиентът ще заплати возвращенную цена перевозкы на пратката,надеждата добросердечно известие за това и направете поръчка само след като приемете това разрешение.
Ако стоката е повредена при получаване, моля, не подписвайте пакет, или направете снимка на продукт и поискайте документ, сертификат за щети от пощенски клон или пощальон,ще се върне на купувача само в този случай,и, моля, направете поръчката само след вземане на това решение.
Номер на продукта или върху кутията когато някой е различен,ако детайл не е съвместим за вашата машина,моля изпратете видео, за да покаже стъпките за инсталация,и просто ги оставете обратно към нас,ние ще плаща за вас возвращенную цена перевозкы пратка,или изпратете друг правилният детайл за вас,моля направете предварителна резервация, само след като приемете този случай.
Цвят на продукта и цвета на снимките са различни, защото на светлината блести, моля, направете поръчката само след като приемете този случай.
Дъска форматера с гаранция 3 месеца, а други детайли без гаранция.
Моля, свържете се с нас за да получите по-големи количества допълнителна отстъпка.
`````` ЗАБЕЛЕЖКА НА КЛИЕНТА РУСИЯ
В съответствие с политиката Поща на Русия, моля, любезно ни предоставите пълното име, същото l ike : Ковальов Олег Иванович.
ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако увреждане при получаване на продукта, моля,не подписвайте пакет,или да направите снимката на продукта и да поиска документ, сертификат щети на пощальона,ние ще възстановим парите само след получаване на документ, сертификат за увреждане на поща. Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на продукта,и, моля, върнете продукт с оригинална опаковка.

Спецификация

търговска марка:
SWZNPART
Номер На Модела:
610 задвижваща каишка
Тип:
Друго
Цвят:
Друго
Състояние:
съвместим нова
Пакет:
нормална опаковка
начин на доставка:
AliExpress стандартен начин на доставка

Избор на клиенти