Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
1.60 пощенски код късогледство Асферическая смола рецепта вътрешна прогресивна леща HMC анти-надраскване и антирефлексно покритие на лещите

1.60 пощенски код късогледство Асферическая смола рецепта вътрешна прогресивна леща HMC анти-надраскване и антирефлексно покритие на лещите

BGN 134.40
 

Налично
Налично


* Градусов диапазон на обектива е : 1) Обхватът 2) цилиндър -2.00 (например, -1.25) 3) добавяне на градус ≤ 2.00 (например, 1.50)
Ако вашата рецепта е извън обхват, но вече направих поръчка, моля свържете се с нашите служители, за да се коригира разликата в цената, както и да извърши плащането на почивка в линка customzing, благодаря ви за вашето разбиране. Забележка : с рецепта лещи под един от следното условия, принадлежат към индивидуални лещи, нашата фабрика трябва да лещи, специално за вас, те са помолени допълнително заплащане.Благодаря за вашето голямо разбиране! Той ще похарчи над нас 8~12 работни дни, за да произвеждат. Ако имаш други съмнения, моля, свържете се с нашите служители! * Под тези условия е задължително да се свържете с нашите служители, преди да поръчате, ние ще променим общата сума, след като се потвърди това. 1) обхватът >-6.00 2) цилиндър >>-2.00 3) обхватът >>>+4.00 4) призмата 5) с добавянето на степен (от обектива както за къси, така и за далечния употреба) * Ако вашата рецепта е 1. има NV или ADD (Near Addition), без цил ( цилиндър ), моля, посетете този линк : 2.като с цил, така и с ADD, моля, посетете този линк : други допълнителни разходи, можете да платите допълнителни такси и тук :
Забележка : цената е на разумна цена в цена на производителя, свързващите лещи се предоставя безплатно, ако купувате рамка и лещи у нас.
Ние силно препоръчваме да се проведе офталмологично изследване на всеки две години или по-често, ако сте забелязали, че зрението се е променило. 1. в сравнение със старите обективи, мощност е променена. Така че, когато клиентите пуснато на нови лещи, те могат да се чувстват леко замайване или дискомфорт в очите. 2. старите очила ще бъдат във форма и след продължителна употреба. Кротомеры може да се чувствате малко неудобно, когато пуснато на нов чифт очила, защото клиентите са свикнали с неправилна форма стари точки. 3.ако клиентите са свикнали да носят независими очила с подплата за носа, те могат да се чувстват малко неудобно, когато промяната тях на нов чифт очила свързана с подплата за носа. 4. Може би погрешно лещи бившия очкового ефект не са удобни при носене на нови подходящи силови лещи. 5. Ако един optometrist ще ви предложи не точни данни по оптични рецепта (Rx), това също ще имате лошо здравословно състояние, когато носи нови точки. Тъй като всички предписани обектив се обработват в съответствие с потребностите на клиентите, те не могат да бъдат продадени за втори път. По този начин, предписани лещи не могат да бъдат върнати само в случай, ако те имат проблеми с качеството. Съжалявам, контактни лещи Rx може да се използва само за поставяне на контактни лещи.
1.ние приемаме следните начини за плащане : карта на cridet; moneybooker;T/T;western union.
2.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

Спецификация

Цвят Лещи:
Почистване
Тип Елемент:
Аксесоари За Очила
Аксесоари За Очила:
Лещи
търговска марка:
Санкристал
Покритие:
HMC
Лещи Материал:
Поли Стирол
Пол:
Мъже
Номер На Модела:
GJP01
Диаметър на:
72мм, 70мм
Покритие:
HMC (Hard Multi Coating) / анти-надраскване / Антиотражение
силата на:
плюс, минус
Номер На Модела:
1.56 Пощенски Код Рецептурный Прогресивна Леща
Подходяща Рамка:
Късогледство, Четене
Потвърждение На Рецепта:
Моля оставете рецепта или се свържете с нас
Изисквания към PD:
Е необходим за изграждане на
Цвят:
Прозрачен (Кристал)
време за доставка:
От 7 работни дни, / потребителски 14 работни дни

Избор на клиенти