Декорация 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
1 чифт златни слушалки Headpohone САМ Пин за Shure Shure srh1440 srh1840 SRH1540

1 чифт златни слушалки Headpohone САМ Пин за Shure Shure srh1440 srh1840 SRH1540

BGN 31.81
 

Налично
Налично


Състояние на продукта : чисто нов, без търговията на дребно опаковки.
Плащане
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да чакам.
Доставка
Моля, обърнете внимание : този продукт идва от Китай, целият стоката ще бъде доставена в рамките на 2 дни след плащането .
Международната доставка изисква по-сложни процедури за доставка (такива като митническо на двете страни, транзит гара и т.н.), най-вероятно ще се нуждаят от повече време, за да си стоки на печалба в крайната дестинация.
Всякакви въпроси, моля, изпратете имейл на нашият 24-часов пощенска кутия, ние ще ви дадем отговор в рамките на 48 часа.
Ако продуктът е повреден, моля, дайте ми да знам възможно най-скоро след получаване на стоката. Продуктът ще бъде върнат в първоначалния му състояние, за да го получи връщане и замяна на (моля, свържете се с нас по обратния адрес, преди да го изпратите обратно.) Купувачът е отговорен за цената на доставката при доставка на продукта.
Условия за продажба
Вие обратна връзка е много важно за нас, моля, нека се знае, преди да напусне всяка отрицателна обратна връзка или отворете всички спорове, моля, дайте ми възможност за решаване на всички проблеми, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите изисквания.

Спецификация

търговска марка:
EachDIY
Размер:
pin
Цвят:
Злато
Тип Елемент:
Адаптер
Номер На Модела:
пин
Пакет:
No

Избор на клиенти